top of page

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

standard_6039049.jpg

     Restek е водещ разработчик и производител на хроматографски колони и аксесоари. Те осигуряват на анлитици от цял свят иновативните инструменти и решения, от които имат нужда, за да осигуряват качествен мониторинг на въздух, вода, почви, храни, фармацевтични продукти, химикали и нефтени продукти.

     Ключ към успеха са следните принципи:

     1. "Плюс 1" във всичко, което правят - тази услуга означава стремеж да се надхвърлят очакванията на клиента всеки път.

     2. Иновации във всички аспекти на бизнеса.

     3. Изпълнение или "Правим онова, което сме казали, че ще направим, тогава, когато сме казали."

qBDa8WHB.jpg
KNAUER  произвежда висококачествени инструменти за изследвания, рутинни анализи, гаранция за качество и други. В продуктовия каталог се включват течни хроматографи, прецизно подаване и дозиране на течности при високо налягане и др. Предимство в работата на компанията е възможността за конфигуируеми системи. Производството е в Германия.
Разработването на устройства, които помагат на хората да придобият нова гледна точка или да улеснят работата им, е принцип, въз основа на който компанията е създадена - но и който продължава да я мотивира и задвижва дори днес.
 
#Sciencetogether
 
index.jpg
Откакто е основана през 1990 г. компанията е продала в световен мащаб повече от 5000 аналитични инструмента, като DECADE™ Detectors, ROXY™ Reactors и ALEXYS™ Analysers. Тъй като е най-утвърденият в света производител на аналитични инструменти, базирани на електрохимията (EC), Antec Scientific е компания, силно посветена на задачата да посрещне нуждите на клиентите си, както и да продължи да развива модерни и иновативни технологии и решения за днешните аналитични предизвикателства.
Техните инструменти покриват широк спектър приложения в почти всяка област на аналитичното поле - от изследвания и нови разработки, до рутинни анализи.
unnamed.jpg

Дълъг път е изминат откакто малката група основатели през 1975 г. започват дейността си, насочена към развивието на технологии и комерсиализация в полето на газовата хроматография - при това дейност, обусловена от силен ентусиазъм и отдаденост.

Днес този екип се е превърнал в интернационална структура с клонове и офиси в Италия, Швейцария, САЩ и Индия, обслужващи научната общност с технологии, приложения и експертиза.

Движещата сила на екипа на DANI Analitica не се е променил през годините, а един от основните принципи на компанията е да се усъвършенства развитието чрез иновации.

AMT_logo.png
Основана през 2005 г., Advanced Materials Technology (AMT) е иновативна компания за разработване на продукти и производство, локализирана в Делауеър (САЩ). Тя е посветена на проучванията и производството на висококачествени материали за учени от целия свят, и се разполага в пазарния сегмент на: фармацевтични и медицински изследвания, био-фарма и токсикология. Екипът на АМТ е известен най-вече с произодството на иновативни продукти, но и с навременните доставки на своите висококачествени разработки за тестове и развитие на фармацевтичните и био-фармацевтичните пазари.
shodex.png
В процес на разработка...
qKf1gSC0QVegzM6v3pqG_chiral.jpeg
Chiral Technologies, подразделение на Daicel Corporation, е глобален лидер в енантиоселективната хроматография, обслужва фармацевтичните и други индустрии в областта на науката и предлага най-голямото портфолио на CSP  и аналитични и препаративни хирални колони за разделяне на рацемични смеси в единични енантиомери. В допълнение компанията също така снабдява хирални стационарни фази и управлява аутсорсинг центрове за разделяне на chiral intermediates и API в клинични и предклинични изпитвания.
images.png
Основана преди 20 години Peak Scientific е водещ иноватор в дизайна, производството и поддръжката на висококачествени газови генератори за аналитични лаборатории; с дейност по целия свят.
Техните ценности са структурирани около хората, които работят в компанията, клиентите и услугите, и докато атмосферата там е позитивна и приятелска, приоритет винаги остава предоставянето на успешни решения за крайния потребител. Тези принципи в компанията са това, което поддържа и и защитава културата в нея, а наред с това я различава от други фирми в очите на партньорите по света.

 
hta.jpg

Предлагат голям набор от системи за пробовъвеждане, приложими към аналитичната химия, науката и клиничните лаборатории. Това включва газова хроматография, течна хроматография, масспектрометрия и спектроскопия.

През 1991 г. работата на HTA започва в сектора на GC и GC/MS, където предлага най-големия брой модели на аутосемплери на пазара, включително всички популярни техники за инжектиране като течни, хедпейси и SPME.

Най-бързо развиващият се бизнес линия обаче са техните решения за пробоподготовка и пробовъвеждане. Те осигуряват автоматична подготовка на пробите.

Произведени в Италия.

bottom of page